Skip to content
Hållbarhet bild

Hållbarhet

Hur vi väljer att tvätta kan göra stor skillnad på miljöpåverkan då det både kan vara resurskrävande och generera avfall. Därför är vi dedikerade att ständigt jobba miljömedvetet, både hur vi tillverkar våra produkter och hur de sen används. Läs våra artiklar om hållbar vattenförbrukning samt energibesparingstips, tillsammans kan vi jobba för en bättre miljö.

Miljömedvetenhet med Via

Hållbarhet handlar om att använda och ta vara på resurser på ett sätt att det inte påverkar framtida generationer. När du tvättar går det åt cirka 50 liter vatten, energi för att värma upp vattnet och för att köra tvättmaskinen. Förpackningsavfall tillkommer också – detta vill vi minska. 

Via tog fram koncentrerade tvättmedel för att bli ännu mer energieffektiv.  Den avancerade formulan är lika effektiv mot fläckar vid låga temperaturer. Läs Vias energibesparingstips, hur du kan öka din energieffektivitet hemma. 

Välj Vias koncentererade tvättmedel för att minska mängden förpackningmaterial. Förpackningar för Via pulver och flytande är återvinningsbara.