hoppa till innehållet
  1. Hem/
  2. Via kampanj 10kr rabatt - Regler och villkor
Via kampanj 10kr rabatt - Regler och villkor

Via kampanj 10kr rabatt - Regler och villkor

Green paint strokes
Nedan finner du regler och villkor för att få en 10 kronors rabattkupong på Via tvättmedel.
  1. Kampanjperiod [12.09.2022-25.09.2022]

  2. Arrangör Unilever Sverige AB. Vid eventuella frågor kontakta oss på Unilever Sverige AB, Konsumentkontakt, Box 1056, 17120 Solna, konsumentkontakt@unilever.com eller tel. [Rengöring /Via Direkt: 0771-884444].

  3. Denna kampanj är öppen för personer som är minst 16 år eller äldre och bosatta i Sverige. Unilever Sverige ABs anställda och deras familjemedlemmar får inte delta i kampanjen.

  4. Deltagare i kampanjen får en 10 kr rabattkupong på Via tvättmedel så länge lagret räcker under kampanjperioden.

  5. För att delta i kampanjen måste du skicka dina kontaktuppgifter (förnamn, efternamn och e-postadress) via Facebook Lead Ad formulär. Kupongen skickas ut via e-post. [Inget inköp krävs för att delta i kampanjen].

  6. Unilever Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av a) förnamn, efternamn & e-postadress som vi samlar in om dig i samband med genomförandet av kampanjen samt utskicket av rabattkupongen samt i syftet att kunna skicka erbjudanden och uppdateringar. Du kan när som helst avregistrera dig från att få uppdateringar och erbjudanden från Unilever Sverige AB.

Vänligen läs vårt Meddelande om behandling av personuppgifter och Cookie-meddelande för att förstå hur vi använder dina personuppgifter.

Genom att acceptera kampanjvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med ditt deltagande i kampanjen kommer att behandlas för att kunna administrera kampanjen.