hoppa till innehållet
hero image pack shot

Regler och Villkor

Lotterivillkor gällande tävlingen ”Gissa antal tvättkapslar och chans att vinna en årsförbrukning av Via tvättmedel”

Regler och villkor

Tävlingsperiod [15.7.2024-20.7.2024]

Arrangör Unilever Sverige AB, org. nr 556011-6146, BOX 1056 171 22 Solna Stockholms län (“Unilever”). Vid eventuella frågor kontakta oss på Unilever Sverige AB, Konsumentkontakt, Box 1056, 17120 Solna, konsumentkontakt@unilever.com eller tel. [Livsmedel: 020 – 331033; Glass: 0771 - 829100; Personlig omvårdnad: 020-780044; Rengöring /Via Direkt: 0771-884444].

Denna pristävling är öppen för personer som är minst 18 år eller äldre och bosatta i Sverige. Unilevers anställda och deras familjemedlemmar får inte delta i pristävlingen.

Priset består av en årsföbrukning av Via tvättmedel värde ca 520kr. Priset kan inte bytas ut mot andra produkter eller kontanter.

För att delta i pristävlingen måste du (a) skicka dina kontaktuppgifter (namn och email) och b) gissa antalet tvättkapslar i behållaren. Detta är en fysisk tävling som man endast kan delta i på Gothia Cup.

Vinnaren i pristävlingen utses av en jury [16.08.2024]. Vinnaren är den som svarar rätt på frågan gällande antal tvättkapslar som finns i behållaren. Vid det fall ingen svarar rätt kommer de två personer som svarat närmast rätt antal tvättkapslar utses som vinnare. Vid det fall fler än en person svarar rätt eller kommit närmst rätt svar kommer det ske en lottning mellan de som har svarat rätt och två vinnare kommer utses. Juryn består av Unilevers marknadsavdelning. Juryns beslut kan ej överklagas.

Unilever är personuppgiftsansvarig för behandlingen av a) (namn och email) som vi samlar in om dig i samband med genomförandet av pristävlingen samt utskicket av priset b) (namn och email) som vi samlar in om dig i syftet att kunna skicka erbjudanden och uppdateringar om du väljer att samtycka till det. Du kan när som helst avregistrera dig från att få uppdateringar och erbjudanden från Unilever genom att följa instruktionerna som anges i utskick eller alternativt kan du utöva dina rättigheter genom att skicka in en förfrågan med hjälp av Kontakta oss-blanketten som du hittar på våra varumärkeswebbsidor.

Unilever kan komma att lämna ut dina kontaktuppgifter till tredje part - detta avser leverantörer som biträder Unilever med insamling och behandlingen av personuppgifterna (t.ex. utskick av mobila kuponger och tävlingar/lotterier, administration av tävlingen/lotteriet).

När tävlingen är avslutad och Unilever inte längre behöver personuppgifterna för att administrera tävlingen kommer Unilever att radera allt material som innehåller personuppgifter (dock senast 6 månader efter tävlingen är avslutad). För frågor som gäller hantering av personuppgifter, ändring av felaktiga uppgifter eller utövning av dina rättigheter att begära tillgång till och rättelse eller radering av personuppgifter och begränsning av desamma, är du välkommen att kontakta oss via våra formulär på våra varumärkessidor.

Vänligen läs vårt Meddelande om behandling av personuppgifter och Cookie-meddelande för att förstå hur vi använder dina personuppgifter.

Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med ditt deltagande i tävlingen kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen.

Vinnaren underrättas via [e-post]

Om Unilever inte, efter rimliga ansträngningar, har fått tag på vinnaren genom de kontaktuppgifter som lämnats av deltagaren inom tio (10) dagar från det att tävlingen avgjorts, eller om vinnaren inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare. Priset ska levereras till vinnarens angivna adress.

Unilever förbehåller sig rätten att ändra villkoren utan att meddela deltagaren.