Skip to content
Pulvertvättmedel

Pulvertvättmedel

Effektiv tvättkraft – pulvertvättmedel har länge varit favoriten i många hushåll, men vilket pulvertvättmedel är bäst för dig? Se hela vårt utbud för att få svar. Via White Sensitive och Via Color Sensitive är anpassade för känslig hud, Via White är tuff mot fläckar och Via Color ser till att behålla plaggets färger.

Visa allt inom pulvertvätt

( 4 : )
 • Via Koncentrerat White Sensitive Pulver

  Via White Sensitive pulvertvättmedel ger dig skinande ren tvätt varje gång samtidigt som den är snäll mot din hud!
 • Via Koncentrerat Color Sensitive Pulver

  Via Color Sensitive pulvertvättmedel ger dig skinande ren tvätt varje gång samtidigt som den är snäll mot din hud!
 • Via Koncentrerat White Pulver

  Via White pulvertvättmedel är speciellt anpassat för att hjälpa till att behålla kläderna vita och ljusa även efter många tvättar.
 • Via Koncentrerat Color Pulver

  Via Color pulvertvättmedel är speciellt anpassat för att hjälpa till att bevara plaggets färger och får det att se fräschare ut längre! 

Få ut mesta möjliga av ditt pulvertvättmedel

Pulvertvättmedel har funnits länge och erbjuder en effektiv tvättkraft. Det är mycket effektivt för hårt smutsad tvätt samt fläckborttagning och passar utmärkt vid tvätt av svårare fläckar. Via har en bred portfölj inom pulvertvättmedel.   

Hur mycket tvättmedel som ska användas beror på hur mycket du tvättar, hur smutsiga kläderna är och om vattnet är mjukt eller hårt där du bor. En standarddos av Via pulvertvättmedel är 40 ml men kolla alltid på förpackningen och justera efter behov.

Häll pulvertvättmedel direkt i tvättmedelsfacket enligt dosanvisningen på förpackningen. 

Städtips för alla dina hushållsbehov. Vare sig du städar eller tar bort fläckar kan du klicka här och ta reda på hur du rengör nästan vad som helst!