Skip to content
Att fira

Att fira

Att fira speciella tillfällen är roligt och en möjlighet att samla familjen och vänner runt sig. Via har samlat sina bästa tips på pyssel, inom- och utomhusaktiviteter för till exempel nyårsaktiviteter, barnkalas eller Mor- och Farsdag-pyssel. Oroa dig inte för smuts på kläderna, kladdig färg eller lera, med Vias fläckborttagningstips kommer kläderna bli rena och fräscha igen.

Det är dags att fira

De flesta högtider har en viktig kulturell och historisk bakgrund, traditioner som kan gå tillbaka flera hundra år i tiden. Att involvera barnen är inte bara roligt, det är också en möjlighet för dem att utforska. Vi har samlat inspiration för julpyssel för barn, nyårsaktiviteter och mycket mer. 

De bästa högtiderna är fyllda av skratt och glädje, och humor är en viktig del i barnens utveckling. På första april får man skoja till det, finns många roliga (ibland lite läskiga) Halloween-aktiviteter och utklädnader du kan testa.

Låt ditt barn ha något att se fram emot och vara delaktig i förberedelserna av till exempel julaktiviteter eller andra barnkalasaktiviteter. Det är ett utmärkt sätt att bevara deras glädje och entusiasm, som bonus får du lite extra hjälp! 

Barn lär sig bäst när de har roligt, passa på att lära ditt barn viktig kunskap med lek. Läs mer om tips på aktiviteter, till exempel fysisk koordination, kreativitet och huvudräkning, där man blandar kunskap och lek. Till exempel Mors dags-pyssel, Halloween-aktiviteter för barn med mera.