Tvättkapslar

Tvättkapslar

Vias unika tvättkapslar gör det lättare än någonsin att tvätta! Via tvättkapslar är färdigdoserade med ett effektivt tvättkoncentrat vilket gör det enkelt för dig att få skinande ren tvätt varje gång! Kapseln är superkoncentrerad, färdigdoserad och effektiv mot svåra fläckar. Välj mellan White, Color och Color Sensitive för att hitta vilka kapslar som passar bäst för dina behov.

Visa allt inom tvättkapslar
( 3 : )

Få ut mesta möjliga av Via tvättkapslar!

Med Via tvättkapslar slipper du tvättmedelskladd och behöver inget doseringsmått, kapseln är redan färdigdoserad. Lägg kapseln längst in i tvättmaskinstrumman, lägg sedan i tvätten och starta tvättprogrammet. 

Via tvättkapslar kommer i praktiska, återförslutningsbara förpackningar som till exempel förpackningen med 17 kapslar. Se till att förpackningen förvaras försluten på en torr plats, utom räckhåll för barn och husdjur.

Via Color Sensitive finns som tvättkapslar och är parfymfria. Den är speciellt anpassad för känslig hud och är tuff mot fläckar. Rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.

Städtips för alla dina hushållsbehov. Vare sig du städar eller tar bort fläckar kan du klicka här och ta reda på hur du rengör nästan vad som helst!