Skip to content
Tvättkapslar bild

Tvättkapslar

Via tvättkapslar Clean+Care gör det enklare än någonsin att tvätta! De är färdigdoserade med effektivt tvättkoncentrat vilket gör det enkelt för dig att få skinande ren tvätt varje gång. Nya Via tvättkapslar Clean+Care är effektiv mot svåra fläckar och tvättar rent på djupet, samt innehåller färgbevarande ingredienser som hjälper dig hålla kläderna fräscha längre.

Välj mellan Color, Color Sensitive och White för att hitta vilka kapslar som passar bäst för dina behov.

Få ut mesta möjliga av Via tvättkapslar!

Med Via tvättkapslar Clean+Care behövs inget doseringsmått, kapseln är redan färdigdoserad, och du slipper tvättmedelskladd. Placera tvättkapseln längst in i tvättmaskinstrumman, lägg sedan i tvätten och starta tvättprogrammet.

Via tvättkapslar Clean+Care kommer i praktiska, återförslutningsbara förpackningar som till exempel förpackningen med 14 tvättkapslar. Se till att förpackningen förvarars försluten på en torr plats, utom räckhåll för barn och husdjur.

Via Color Sensitive finns som tvättkapslar och är parfymfria. Den är speciellt anpassad för känslig hud, är effektiv mot svåra fläckar och hjälper bevara färgerna så kläderna håller sig fräscha längre.