hoppa till innehållet
Via - stolt sponsor till Gothia Cup 2023

Via - stolt sponsor till Gothia Cup 2023

Via kan stolt presentera sig som Official Partner till Gothia Cup 2023, världens största fotbollscup för ungdomar. Genom vårt samarbete kan vi förena och uppmuntra unga fotbollsspelare till att vara aktiva, få erfarenheter och växa, utan att behöva oroa sig för att bli smutsiga längs med vägen.

Via har en unik filosofi om att ”Smuts är bra”. Att smuts är bra låter kanske lite märkligt för ett tvättmedelsvarumärke att säga, men vi tror på det. Vi tror att smuts kan bidra med en positiv upplevelse för alla. Vi tror att alla har makten att göra en positiv skillnad för världen vi lever i, därför vill vi inspirera folk till att agera och engagera sig och låta oss ta hand om smutsen efteråt. Vårt främsta fokus kommer att förbli på de unga människorna i samhället eftersom de är våra förändringsmakare. Ungas välbefinnande ökar när de vet att de inte är ensamma, så genom att sammanföra människor bidrar vi inte enbart till att bygga en bättre framtid utan vi hjälper även barn att utveckla en känsla av meningsfullhet och att omfamna det samarbete som är nyckeln till utveckling.

Gothia Cup startades för att förena unga människor från världens alla delar och skapa en mötesplats för kunskap och förståelse. Genom fotboll har Gothia Cup förenat människor i mer än fyra decennier och bidragit till en bättre och mer tolerant värld. Därför är Via stolta över att bli Official Partner till Gothia Cup 2023. Vi delar tron på samhörighet och att engagera sig i ungas förutsättningar för en bättre framtid. Tillsammans är vi starkare och kan hjälpa unga och deras familjer i världens alla hörn att bygga en framtid som vi alla vill ha, för varandra, för vår planet och för samhället.

Varje fläck representerar en ny och viktig erfarenhet. Därför vill Via också bevisa för föräldrar och vuxna att smuts verkligen är bra, för vi vet att handling har en positiv inverkan på ungas hälsa. Således behöver barn stöd för att kunna utforska, lära sig och uppleva omvärlden. Och genom samarbetet med Gothia Cup och fotboll möjliggör vi det. Dessutom ska föräldrar känna sig trygga i vetskapen att Via tar hand om fläckar som uppstår längs med vägen. Samt kunna omfamna kvalitén och kraften i våra produkter och inte oroa sig för den miljöpåverkan den kan ha. För vårt löfte är att fortsätta arbeta för att göra vårt varumärke så hållbart som möjligt utan att kompromissa på tvättresultatet. För vi vill se till att våra tvättmedelsprodukter har så liten påverkan som möjligt på vår planet. Se här hur vi förbättrar våra produkter, inspirerar de människor som använder dem och skyddar vår planet. Via – Var tuff mot fläckar och snällare mot planeten.