hoppa till innehållet
Barn leende med händerna uppåt

Smuts är bra – Historian bakom

Vi har alltid tyckt att Smuts är Bra. I 20 år har vi gett barn friheten att smutsa ner sig utomhus. Och likväl är vi bara i början på vår resa

Vi har alltid vetat att Smuts är bra. Vi ser till att unga människor kan få rena och fräscha kläder oavsett hur smutsiga de blir – men det är endast en del av allt vi gör. Vi började med ren tvätt och kommer inte att sluta förrän vi har hjälpt nästa generation att samarbeta för att få en ren planet.

Tillbakablick

I 20 år har vi trott på kraften i smuts för att hjälpa människor att leva sina bästa liv och vara sina bästa jag. Det är två decenniers erfarenhet av att låta föräldrar skicka ut sina barn för att smutsa ner sig, trygga i vetskapen om att de alltid kommer att få deras kläder rena och fräscha igen med hjälp av våra tvättmedelsprodukter.

Under de senaste 15 åren har vi samarbetat med föräldrar för att stödja ungdomars välbefinnande och utveckling. Dessutom har vi spelat en roll i globala initiativ, till exempel genom att sponsra Outdoor Classroom Day. Hittills har mer än tre miljoner barn i 100 länder deltagit i Outdoor Classroom Day-evenemang. Det innebär en hel del lärande i vår härliga natur. Och massor av glada barn.

Vi ser fram emot framtiden

Vi är stolta över vad vi har åstadkommit hittills och i takt med att omvärlden förändras gör även våra mål och ambitioner det. Vi bygger vidare på allt vi har lärt oss och uppmuntrar dagens barn att bli ännu smutsigare, samtidigt som de får engagera sig i något de bryr sig om. Genom att gemensamt agera och ge unga människor kraft att göra det kan vi hjälpa dem att känna sig starkare idag och se till att de är trygga imorgon.

Därför har vi åtagit oss att hjälpa 10 miljoner ungdomar att delta i ett positivt projekt för en bättre värld. Smuts är bra gör det okej att smutsa ned sig lite för att hjälpa varandra och planeten – allt blir enklare, roligare och effektivare då. Vi har funnits i årtionden och vår resa har bara börjat.

Vi har åtagit oss att hjälpa 10 MILJONER UNGDOMAR ATT DELTA I ETT POSITIVT PROJEKT FÖR EN BÄTTRE VÄRLD