Skip to content
Ett spädbarns fötter inlindade i ett badlakan

För känslig hud

Om du är känslig och vill välja ett parfymfritt tvättmedel så har Via ett stort sortiment att välja bland. Via Sensitive-serien passar dig som har känslig hud, allergi eller dig som bara vill välja bort parfymen – men fortfarande vill ha ett effektivt tvättmedel som ger ett strålande resultat! Vias tvättmedel utan parfym finns som flytande, pulver och tvättkapslar – välj de som passar dig bäst!

Via sensitive


Om du är känslig och vill välja en parfymfri variant så har Via ett stort sortiment av oparfymerade tvättmedel. Via Sensitive passar dig som har känslig hud, allergi eller dig som bara vill välja bort parfymen – men fortfarande vill ha ett effektivt tvättmedel som ger ett strålande resultat! Via Sensitive finns för både färgade och för vita och ljusa kläder, och vi är stolta över att samtliga produkter i Via Sensitives sortiment rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Prova gärna Vias tvättkapslar utan parfym – enkelt, färdigdoserat och effektivt!

Via rekommenderar också att prova Comfort Sensitive – ett sköljmedel för dig med extra känslig hud som gör dina kläder härligt mjuka.

Vias tvättmedel utan parfym finns i följande varianter – välj de som passar dig bäst!