Skip to content

Om Via

Via – Sveriges mest betrodda varumärke.

Via är Sveriges ledande tvättmedelsmärke och har funnits på marknaden sedan 1957. Under årens lopp har vi tagit fram ett sortiment av tvättmedel som ska kunna tillgodose alla dina tvättbehov, och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra produkter för att göra din tvättprocess så enkel och problemfri som möjligt – så att du kan koncentrera dig på att leva livet.

Du kanske har hört att Via tycker att smuts är bra, men undrar vad vi menar med det? Första gången du hörde uttrycket lät det kanske till och med lite galet. Men det är det inte. Att vi tycker att smuts är bra innebär att vi vill bidra till att vi alla tillbringar mer tid utomhus och är mer aktiva.

Vi tror nämligen inte att människan är gjord för att sitta på ett kontor i halva sitt liv. Vi tror inte att meningen med livet går att finna i TV-soffan eller framför datorn. Vi tror på riktiga upplevelser. Och vi tror att om man vill känna att man lever, så får man inte vara rädd för att bli lite skitig.

Vi ser smuts som en del av en lösning snarare än ett problem. Vi vill dra vårt strå till stacken för att inspirera föräldrar och barn till mer rörelse och utomhusvistelse. Visst vill vi fortfarande att folk ska tvätta, men man behöver inte vara ren precis jämt. Och det finns positiv smuts. Särskilt den som är en konsekvens av att man har varit utomhus och rört på sig.

Så stäng av datorn. Lev livet. Skita ned dig. Och tänk på att smuts går bort, men ett bra minne varar för evigt.
Om du klickar på länken nedan så kan du läsa om Vias spännande historia.

http://www.unileverhistoria.se/Via/